Vi hjälper dig med ditt projekt

STORKÖKSVENTILATION

Ta vår hjälp att hitta bästa lösningen för ditt storköksprojekt. Utifrån kökets planritning och typ av verksamhet föreslår vi lämpliga kåpor, fettfilter och tillbehör. Vi beräknar luftflöden, tryckfall och ljudnivåer. Du får en komplett måttsatt lösning ritad i AutoCAD med x-ref fil som kan infogas i din egen planritning.

För dig som arbetar i MagiCAD gör vi 3D-ritningar av föreslagna kåpor med luftflöde, tryckfall och ljudnivåer specificerade. Dessa färdiga filer importerar du enkelt till din ritning med hjälp av Acticons plug-in program i MagiCAD.

Gå till Acticon plug-in för MagiCAD

Om du själv vill beräkna storkökets luftflöden har vi dimensioneringsverktyget Luftflöde storkök Det körs online och dina beräkningar kan sparas i programmet.

Titta också gärna i vår Projekteringsguide för storkök

BOSTADSVENTILATION

Vi hjälper dig välja rätt luftdon, intagskanal och fasadgaller utifrån fastighetens behov och konstruktion. Maila oss en sektionsritning på aktuell fasadvägg med krav på ljudreduktion. Vi CAD-ritar en lämplig lösning direkt i din ritning och returnerar som förslag till dig.

Använd vårt praktiska dimensioneringsprogram
Easy-Vent DIM. Där kan du själv beräkna rätt antal luftdon Easy-Vent, tryckfall, tilluftstemperatur och effektökning.

Lennart Gustafsson

Projektingenjör/CAD

Ida Göthberg

Projektör

Supportfrågor skickas till projekt@acticon.se

Vi jobbar alltid för att ha så korta svarstider som möjligt!