Om oss

Ett stenkast från Vätterns strand...

I Bankeryd utanför Jönköping finner ni vårt huvudkontor. Här är vi är en samling entusiastiska medarbetare som brinner för att ta fram energismarta lösningar för ett bättre inomhusklimat. Att lyssna på våra kunder och deras behov är en självklarhet för oss och också en viktig del av vår framgång. Våra tekniska säljare har hög närvaro på marknaden och ständigt redo att hitta rätt lösning ihop med våra kunder. Vi har också en produktutvecklingsavdelning och med eget lufttekniskt laboratorium. Vi har alla förutsättningar för att utveckla dagens och framtidens bästa ventilationslösningar. Vi vill sticka ut hakan och påstå att vi är specialisten på energismart ventilation.

Acticon startades 1992 och har sedan starten haft fokus på att ta fram enkla tekniska lösningar som ger funktionella, långsiktiga och energieffektiva produkter för smartare ventilation. Det är något som är högaktuellt än i dag och i framtiden.

Sedan ett antal år ägs Acticon av Herenco, en privatägd koncern med lokal förankring i Jönköping. Det ger oss möjlighet att utvecklas vidare som bolag och bli ännu bättre på det vi gör, arbeta för ett bättre klimat i varje rum.

Här hittar du vår katalog!

Vision

Över generationer vara ett ledande bolag, med omsorg om samhällena vi verkar i som stark drivkraft.

Verksamhetsidé

Vi utvecklar, säljer och marknadsför energismarta lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra produkter ska vara av högsta möjliga kvalitet och hålla i längden, samtidigt som de är enkla att förstå, installera och använda. Med genuin kunskap, hög servicegrad och en stark vilja att utvecklas tillsammans, skapar vi lönsamhet för våra samarbetspartners och rena miljöer för människor att leva och arbeta i.