2023-06-13

Restaurant Nòr, Quality Hotel Match

18 våningar, 60 meter högt, 229 rum, 12 000 kvadratmeter och Acticons storkökskåpa GastroFlow. Vi pratar givetvis om ett av Jönköpings största projekt på 2000-talet, höghushotellet Quality Hotel Match och Restaurang Nòr. Vi är oerhört stolta över att ha levererat storkökskåpor till Jönköpings nya flaggskepp.

Det var i höstas som portarna slogs upp till ett av Jönköpings mest omtalade projekt någonsin. Det 60 meter höga hotellet som ligger vid vätterns södra kant går inte att missa. På bottenplan av höghushotellet finns restaurang Nòr. Ett modernt brasserie som är inbakat i en del av Jönköpings kända historia i form av tändsticksområdet. Här bubblar det av kultur, konst, god mat och inte minst topmodern utrusning. Bland annat levererad av oss på Acticon.

- Vi har levererat GastroFlow med UV Safe. Det är extra roligt eftersom detta är ett av de första objekten som vi levererade ut vår nya storkökskåpa till, säger John Lindor, ansvarig säljare i Jönköpingsområdet på Acticon.

Allt som allt har vi levererat GastroFlow med UV Safe-system, kondenskåpa AK och Diskkåpa AD.

Under året har vi lyckats leverera ut vår nya kåpa till flera spännande projekt i både Sverige och Norge. Vår produktchef Robert Isaksson har varit en av de som varit med och tagit fram GastroFlow och han är nöjd med slutresultatet.

- Acticon har jobbat med ventilationslösningar sedan 1992 och mycket av den erfarenheten vi fått med oss har vi stoppat in i GastroFlow. Målet var att få fram en modern och gedigen kåpa och det har vi verkligen lyckats med, säger Robert.

Mer information om GastroFlow hittar du här