Kåpor för professionella kök

Kombinera önskade funktioner

Att erbjuda kökskåpor med stor flexibilitet ser vi som avgörande för att ge varje kök den bästa lösningen. Det är därför vi i en och samma kåpa kan kombinera just de funktioner som behövs.
Med enheter för frånluft, tilluft, styrluft, filtrering, lukt- och luftrening med UV-ljus samt brandskydd löser vi alla tänkbara behov.

Ljus och öppen miljö

Våra kåpor har inga störande mellanväggar, vilket ger ljusa och praktiska arbetsytor. Den öppna konstruktionen gör att luften kan strömma ostört genom kåpan. Dessutom vinner man större frihet i placering av köksutrustningen. Eftersom kåporna finns i både glas och rostfritt ges stora möjligheter till personlig utformning.

Rätt design underlättar rengöring

Kökskåpor är i högsta grad synliga inslag i rummet. En kåpa i snygg och stilren design bidrar till att ge rummet ett lugnt och luftigt intryck. Med släta ytor som är enkla att torka av och rena former, utan ”smutsfickor”, blir det lätt att hålla kåporna rena och snygga. Våra integrerade tilluftsdon och infällda belysning är ytterligare exempel på utformning som underlättar rengöringen.

 

Många användningsområden

Våra kåpor finns inte bara i kök på restauranger, företag, skolor, sjukhus och institutioner. Kåpornas flexibilitet och höga prestanda gör att vi frekvent också levererar till bl a livsmedelsindustri, bagerier, tvätterier, laboratorier och processindustrin.

Leverans i kompletta moduler eller platta paket

Acticon-kåpor levereras i fabriksmonterade moduler, kompletta med sidor, tak, infälld belysning och filter. De färdiga modulerna sammanfogas lätt på arbetsplatsen och hängs i pendlar från taket. Kåporna i vår modellserie Evac levereras istället som “platta paket” för montage på arbetsplatsen. Välj det som passar det aktuella objektet bäst.