Arbeta hos oss

Följ med in i friska luften

Varje dag andas en människa minst 25 000 liter luft. Då är det förstås viktigt att den luften är ren och frisk. Det är vad vi jobbar med! Vår mission är att utveckla och marknadsföra ventilationsprodukter som gör det lätt att andas. Lösningar som inte drar, brusar eller märks. Ventilation som är lätt att förstå, använda och underhålla. Det är så vi vill göra nytta och bidra till människors välbefinnande.

På Acticon är det lätt att andas - i ett öppet företagsklimat med ”högt i tak”. Vi är ett positivt arbetsgäng som verkligen gillar att samarbeta samtidigt som vi också arbetar självständigt med stort eget ansvar. För oss är det självklart med kundens behov i centrum, varför alla delar en genuin vilja att ge snabb och god service.

Engagemang, kompetens och delaktighet är nyckelord i vår expansiva verksamhet.

Examensarbete?

Ta gärna kontakt med oss om du har en idé för ett examensarbete inom de områden där vi är verksamma. Du kan även kontakta oss om du inte har några egna uppslag men har särskilt intresse för branschen och en utbildning som kan vara till nytta där.

Lediga tjänster

Lediga tjänster

För närvarande har vi inga lediga tjänster men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi kontaktar dig om en passande tjänst blir ledig.